Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Radefi Soluions Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cantar auto mobil Dini Argeo
Brand
WWS
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cantarul mobil Dini Argeo WWS cu conexiune cu cablu intre indicator si platforme este destinat in special cantaririi autovehiculelor, dar nu numai, acesta poate fi utilizat de asemenea la cantarirea remorcilor, avioanelor, containerelor, profilelor cu dimensiuni mari etc.

Sistemul de cantarire poate configurat cu 1, 2, 3 sau 4 conectate direct indicatorului de greutate, cu posibilitatea conectarii unui numar maxim de pana la 10 platforme utilizand conexiuni prin cablu. Implicit indicatorul de greutate este configurat cu imprimanta termica pentru a tipari atat valoarea totala rezultata in urma operatiunii de cantaririi cat si valorile separate inregistrate de fiecare platforma/osie.

Configuratia cu 2 platforme permite cantarire osie cu osie a autovehiculelor, cantarul realizand insumarea valorilor osiilor cantarite. In functie de indicatorul de cantarire utilizat, cantarul poate fi utilizat doar in regim static (indicator DFWKRP - presupune oprirea fiecarei axe pe platformele de cantarire) sau si in regim dinamic in cazul in care se va utiliza unul din celelalte doua indicatoare disponibile (3590EKR sau 3590ETKR - cantarirea se poate realiza fara ca autovehiculul sa opreasca pe platforme, fiind necesara trecerea peste platforme cu o viteza redusa de maxim 5 Km/h). Cantarirea dinamica presupune utilizarea platformelor fie in regim ingropat la nivelul solului fie cu accesorii pentru a ridica celelalte roti la acelasi nivel cu rotile aflate pe cantar.

Pentru a asigura evitarea schimbarii centrului de greutate al autovehiculului pe parcursul cantaririi pot fi utilizate accesoriile disponibile, in conditiile in care nu este posibila ingroparea platformelor la nivelul solului. Acesoriile sunt disponibile sub forma unor covoare realizate din structuri din lemn acoperite de tabla zincata cu articulatii flexibile dar si sub forma unor rampe de urcare/coborare care vor permite traversarea lina a zonei cantarului.

Cantarirea intr-o singura etapa a autovehiculului sau a altui obiect este posibila in conditiile configurarii acestuia cu un numar de platforme egal cu numarul de roti ale autovehiculului (remorcii) sau cu numarul punctelor de contact ale obiectului cu solul. In aceasta configuratie greutatea totala va fi afisata imediat, iar eventualele erori generate de o cantarire osie cu osie sunt eliminate.

Platformele de cantarire sunt disponibile in cinci variante de dimensiune astfel incat configuratia finala sa permita ca rotile autovehiculelor sa nu depaseasca suprafata de cantarire a acestora.

• WWSB 400(latime) x 300(lungime) mm
• WWSC 500(latime) x 400(lungime) mm
• WWSE 700(latime) x 450(lungime) mm
• WWSD 900(latime) x 500(lungime) mm
• WWSF 900(latime) x 700(lungime) mm

In functie de greutatea maxima a autovehiculelor ce urmeaza a fi cantarite se va alege si capacitatea maxima a fiecarei platforme, producatorul oferind o gama foarte mare de variante pentru fiecare tip de platforma.

Pentru varianta unui cantar care presupune utilizare in locatii diferite pentru cantarirea autovehiculelor intr-o singura etapa, platformele pot fi configurate cu rampe din aluminiu rabatabile pentru transport. In acest fel cantarul beneficiaza de o greutate totala redusa concomitent cu asigurarea unei traversari usoare a platformelor de catre rotile autovehiculelor.

Cantarul auto poate fi utilizat impreuna cu aplicatia software pe care am dezvoltat-o special pentru cantarirea autovehiculelor, caz in care indicatorul de greutate va trebui conectat la un computer, urmand ca toate datele obtinute in urma operatiunilor de cantarire sa fie salvate intr-o baza de date. Aplicatia permite tiparirea unui tichet de cantar pe format A4.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura